dilluns, 12 de setembre del 2011

Los lunes al sol

Tenien tot el temps de món i aprofitaven totes les estones del dia per fer coses: no hi havia dia que no sortissin en busca d'alguna aventura nova per explicar. A casa no hi eren mai. Anaven de Cadaqués a Tàrrega, i a Tàrrega decidien que passarien la nit contemplant les estrelles del Parc del Garraf... el resultat d'una vida "en plena crisi". Una parella inseparable similar a Thelma&Louis, Obèlix&Astèrix, Tintín&Milú, salvant totes les diferències i agafant el millor d'aquests dúos tan particulars i entranyables. Recollien galetes sueques a IKEA i marxaven a la platja, aprofitant aquest estiu boig que encara deixa lluir rajos de sol. I allà les vaig veure, tranquil·les, discretes [bé, si no fós per aquest parasol de l'Estrella Damm que es veia a 100 metres a la rodona]. I vaig poder retratar aquest moment simpàtic, curiós, amorós on ambdues expresaven a l'altre el plaer d'haver-se conegut.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

OOOOOOOOOOHHHHHH!!!!!! que bònic ensellaçament, amb aquest petó amb llengua, jejeje

lasoniete ha dit...

això de la llengua ho dius tu... no es veu!!!

Polen de Amapolas ha dit...

Quin parell de felices! ;). PEr cert, molts records!

lasoniete ha dit...

de part teva !

Alicia Mess ha dit...

Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!! Jo... Q tonta! Cuándo la sacaste? No nos dimos cuenta! Discreta como una buena fotógrafa... ;)
Pues hoy cine y Mecal, esto es un no parar! Jajaj, se ve q sí, llevamos bien el "estado de crisis". Pero he de puntuar que al menos en 1 de cada 3 actividades ha de estar la Sonia revoloteando con nosotras y compartiendo aventuras, sino no es lo mismo...
Besos Yegua! Y x cierto, sin q Annita se entere me pido ser Louise, Astérix y Milú :)

lasoniete ha dit...

Besitos !!! I como has visto, recuerdos de la Gemma.

Al Mecal fuí ayer.. hoy tengo una cenita, no em va bé ;)
Llegar prontito que si no os quedaréis sin silla, como yo...

Pd. Me parecen bien tus peticiones :)

Nos vemos pronto... SURE