tag:blogger.com,1999:blog-6485851822454306152.post5829333387183167999..comments2023-07-02T15:42:52.542+02:00Comments on COMO EN CASA [coses que trobo mirant a dins i a fora]: Sea Saltlasonietehttp://www.blogger.com/profile/03398585792755119979noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-6485851822454306152.post-86456460898196658342009-06-01T22:44:30.835+02:002009-06-01T22:44:30.835+02:00lo conozco, lo conozco...lo conozco, lo conozco...lasonietehttps://www.blogger.com/profile/03398585792755119979noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6485851822454306152.post-44553773396323782262009-05-31T14:15:03.789+02:002009-05-31T14:15:03.789+02:00Impresionant la barreja xocolata negra + chiliImpresionant la barreja xocolata negra + chiliericanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6485851822454306152.post-14103444151085972002009-05-25T09:36:50.033+02:002009-05-25T09:36:50.033+02:00Sí senyora, Ets un crack!, anava a parlar de la xo...Sí senyora, Ets un crack!, anava a parlar de la xocolata. Oh!quina xocolata, un munt de sentits...i sempre com un preludi de..., això també s'ha de tenir en compte.I de cop, he vist que el blog està subjecte a llicència creative commons. Chapeau!,àngelsnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6485851822454306152.post-43503519291077523342009-05-24T19:35:25.476+02:002009-05-24T19:35:25.476+02:00Ei, que jo tinc una companya de feina l'entrepà es...Ei, que jo tinc una companya de feina l'entrepà estrella de la qual era bimbo amb nocilla i tranchete!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6485851822454306152.post-8863423489884587042009-05-21T22:25:47.227+02:002009-05-21T22:25:47.227+02:00xocolata amb formatge?
galetes amb fuet?
òestres J...xocolata amb formatge?<br />galetes amb fuet?<br />òestres Jordi, veig que hi ha qui em supera... el Sea Salt s'ha de tastar doncs. t'encantarà!lasonietehttps://www.blogger.com/profile/03398585792755119979noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6485851822454306152.post-12682951888737798552009-05-21T18:12:46.905+02:002009-05-21T18:12:46.905+02:00Sempre m'ha agradat barrejar dolç i salat. Sóc un ...Sempre m'ha agradat barrejar dolç i salat. Sóc un habitual de la xocolata amb formatge, de les galetes amb fuet... Per tant, xocolata a la sal marina no sona gens malament :)<br />Segurament la Sònia ha posat aquest post amb una intenció més trascendental que no pas el simple fet culinari però a aquestes hores després d'un dia de reunions esgotadores (però divertides, això si) la neurona no dóna per més.jsabaternoreply@blogger.com