dijous, 18 de juliol de 2013

Odon Mohedano Muñoz

Ja ha nascut l'Odon, el meu segon fill, avui fa 15 dies! Tot just m'assec a la cadira del despatx després d'unes setmanes sense connexió [tot i que l'internet no ha fallat a casa...] falta de temps, d'energia i de ganes. Tenir un fill tan proper a un altre ha esvaït tot factor sorpresa i la novetat dels protocols que acompanyen al nou naixement: l'emoció descontenida i compartida amb la parella és ja allò que el vent s'endugué, un passat massa proper com per poder reviure'l. Esperàvem que aquest desenfrè l'aportes la Sofia fent palès que la reina de la casa és ella. Però ni això: la Sofia passa tant del germà com de les joguines que no fan soroll... al menys li fa gràcia, aixó sí. I li tira joguines dins el llit mentre dorm, o li rasca el cap, entre altres actuacions destacades.

Però bé, no em posaré ara a trencar mites sobre la maternitat, potser un altre dia. El que sí voldria es acabar dient que l'Odon, aquesta perla nova, promet ser el nen que em connecti amb el món masculí des d'una vesant menys crítica i objectiva: l'Odon és carinyós, reservat i moderat en les formes... un encant vaja. Ara mateix, una perla que no cal pulir.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Potser el naixement del segon fill no és aquella emoció q potser va suposar el primer però té moltes coses positives...tú ja saps de q va això de ser mare i ho fas molt bé...així q benvinguda nova etapa i a disfrutar-ho!!!!!!
Anna

Alicia Mess ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Alicia Mess ha dit...

Se le ve tan listo y bueno que parece incluso que te esté facilitando las cosas... Don't worry, las sorpresas vendrán cuando estés descansada para verlas...Ánimo con esta primera etapa, que serán nenes felices y tú recuperarás tu espacio!!!