dilluns, 31 de desembre del 2012

FELIÇ 2013






Cada any ens passen moltes coses, a vegades masses, ressumir-ho i fer balanç l'últim diasempre és complicat. Enguany, però, podem dir que a ca nostra un fenòmen eclipsa ràpidament tota la resta. Segur que ens hem deixat algú [Saiga, surts amagdeta a la foto de l'11S...] disculpeu [Kate, Fátima, Alex, Àngels Torras, Anna Estela... sereu les primeres del proper]! Ha estat un any diferent, i feliç. Fins l'any vinent, que serà un tornar a començar... us hi esperem.

10 comentaris:

Polen de Amapolas ha dit...

precios!

Bon any nou guapa!

lasoniete ha dit...

Igualment iemmaaaa!
El compartirem sigui des d,on sigui.
:)

Montse Gatell ha dit...

Ohhhhhh! M'encanta molt!! Mira que ets ocurrent i creativa... Ostres... Bon 13 i bona nova incorporació a la família! Aix... Fa il·lusió!

Anna ha dit...

Xulíssim!!! Això sí que és un recull com cal. Autèntics M&M! de cobertura cruixent, farcit dolcet i multicolors divertits. Feliç 2013. Muac!

Ricard ha dit...

Eiiii m'ha encantat familia!!!
Espero que en el video del 2013 posis la foto de la segona pujada a ca la Montse amb la sofia.. i dono la meva paraula que ajudarè a pujar-la.

Anònim ha dit...

Xulíssim!! Soniete Fuen, ets la millor! Per cert, m'he fet una pel·lícula o tornes a estar embarassada???

Thaïs Borri Bas ha dit...

Quin vídeo més xulo!! Gràcies per compartir tots aquests moments, la nena està preciosa, i se us veu molt bé a tots. Que el 2013, sigui millor encara. Petons.

lasoniete ha dit...

gràcies gràcies !!!
m'entren ganes de fer un altre ;)

meri ha dit...

Ei felicitats pel video i per lampliacio familiar!!!! Ja veureu quanta feineta!!! Quan es porten tan poc es un no parar!!! Pero es molt molt molt gratificant i comparteixen noltes coses!!!! Felicitats de nou per tot!!!!

Marc Oliveras ha dit...

Felicitats família!!! m'he emocionat al veure aquest àlbum de fotos tan preciós... us he de passar les que us vaig fer aquest estiu/tardor a l'Escala i Peratallada. Petons i records a tots/es tres. Fins aviat!!!