diumenge, 23 de setembre del 2007

doble i triplement

qui diu que no es pot ser feliç està del tot ben equivocat. avui he descobert que es pot ser doble i triplement feliç, només cal que es dongui la confluència de diferents fenòmens que conjuntament, creen una sensació de plenitut i eufòria que no passa desapercebuda. avui, 23 de setembre, s'han donat aquests fenòmens:
1. els nens i les nenes no menteixen. jo he descobert que als ulls de la petita de la casa encara estic de bon veure, tot i que hauria de canviar les ulleres i donar uns retocs al meu pentinat, que és un pèl exagerat. el que ha resultat més interessant, és que m'ha dibuixat jugant a pilota! això sí que és tot un èxit, continuo tenint esperit juvenil i ganes de jugar, que pensava haver abandonat.
2. what does it always rain on me pot resultar una frase amb connotacions negatives... doncs no! que el dia del teu aniversari et dediquin la TEVA cançó de l'estiu, en directe i com a bis en un concert de les festes de la mercè, pot pujar l'autosestima a tothom. bueno, dedicada tampoc, me la vaig dedicar jo mateixa.
3. i la "guinda del pastel", ha estat un regalet a altes hores de la nit escoltant el nou disc de BEN HARPER... per l'amor de BEN, t'estimo! atenció a la cançó núm 2: delicatessen.
avui sóc triplement feliç, demà ja veurem.

1 comentari:

Anònim ha dit...

uoooooooooooo!!
que wai nena sentir-se aixi!totalment dacord, la felicitat existeix, i qui digui el contrari, sols pot voler dir:
1. menteix
2. ta muertorrrrrrrrrrr XD

muakas xavalina