dissabte, 19 de desembre del 2009

La forma de les coses


quina és la forma de les coses quan no es toquen, quan créixen sense ser manipulades? quina és la forma de les coses sense que ningú les modifiqui? quina és la forma de les coses quan no s'hi aposta per elles, quan tan sols el temps fa la seva feina? quina és la forma de les coses quan no les trobem interessants, quan no projectem en elles el que sóm nosaltres? quina és la forma de les coses quan no necessitem amotllar-les a la nostra forma de vida?

Les primeres lletres al voltant de La forma de les coses neixen amb les reaccions de la primera pel·lícula de Neil Labute a In the Company of Men (1997) . Ara l'actor català Julio Manrique dirigeix l'adaptació del text The Shape of Things, del mateix Neil Labute. Manrique va obtenir dos Premios Butaca al 2008, Millor Muntatge en Petit Format i Millor Direcció Teatral. Passant pel Lliure la temporada passada ara la podeu trobar prorogada al Club Capitol, amb una posada en escena que no us defraudarà.
Simplista i provocadora, de llums i ombres, em quedo amb la sensació final que provoca el joc de l'engany i la sorpresa, que de vegades t'atrau i et compensa i d'altres et deixa una sensació amarga com la de mossegar una pell de llimona.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Té bona pinta aquesta recomanació. De les recomanacions de l'apunt anterior no vaig entendre res, encara estic assimilant-les!

lasoniete ha dit...

t'agradarà segur! jo em vaig quedar una mica extranya a la sortida però...