dilluns, 30 d’abril del 2012

Això no és vida! [Berbel, Espinosa, Plana]


5 dones. 5 vides. 5 maneres de veure i beure de la vida des d'un món oníric...la primera: destructivament, des de la por i amb l'autoestima pels terres. 
la segona: amb alegria, sense masses preocupacions, només les justes per crear la seva bombolleta, un món propi de color de rosa.
la tercera: diria que va ser aquella que es creu imprescindible, la dona que tot cosmos organitzat necessita per assolir els seus objectius. 
la quarta: aquesta no veu la vida, es veu les seves imperfeccions... lligada de peus i mans a decisions quirúrgiques que la facin enamorar-se cada dia una mica més d'ella mateixa.
la cinquena: la de la cuirassa. una cuirassa que la fa mantenir-se en la corda fluixa de la seguretat, susceptible a qualsevol atac. 

observant-les a elles et veus també, emmirallant-te, a tu mateixa. qui ets, com ets, què vols. necessitats que es converteixen en neurosis portades a l'extrem dins l'escenari [això és el teatre, no?]. grates sorpreses de la mà de talons, corbates, flors i foulards... i unes ulleres que t'ajuden a veure-ho tot una mica més clar. 

felicitats i molta merda per les que queden!
ESBART TEATRAL. www.etc.cat

Direcció: Llorenç Genescà