divendres, 18 de gener del 2008

ara que té 20 anys

cap aquesta hora, ahir el CJD/ obria les seves portes a totes aquelles persones que un dia o altre, per convicció o curiositat, van voler aportar el seu granet de sorra en la contrucció d'un districte millor, on el jovent pogués gaudir de recusos, les entitats de suport i el barri d'un lloc de trobada al cor de la plaça eivissa.
cap aquesta hora entraven persones somrients, nostàlgiques, sorpreses (el local ha canviat una mica!), buscant la complicitat de cares conegudes i observant totes aquelles que no havien vist abans. l'Alba va fer la intro... "benvinguts i benvingudes gràcies per haver vingut a la celebració del 20è aniversari del..."
no! les gràcies us les donem a vosaltres, per fer de la vetllada del dia 17 de gener de 2008, un lloc de retrobament de totes i tots els que un dia, vam estar al peu del canó per tal de defensar, donar a conèixer i expressar, la necessitat d'espais de participació de la gent jove del districte 7.
com a antiga secretària del CJD/, encara conservo algun document que em recorda amb certa gràcia irònica, la relació que teníem amb la nostra benvolguda regidora, sra. Imma Moraleda...
¡MOLTES FELICITATS i PER MOLTS MÉS!