dilluns, 25 de febrer del 2008

I lost

jo si jugo, jugo per guanyar. ara assumeixo que no sempre es guanya, quan era petita aquesta idea m'era del tot insoportable, ma mare sempre m'ha explicat que em posava com una moto, a plorar o patalejar sense entrar en enteniment...
he perdut. la proposta era presentar una imatge gràfica a l'Institut Català de les Dones, una imatge que pogués ser el cartell que simbolitzés el dia 8 de març, Dia Internacional de les Dones. el tema havia de ser "diàleg intercultural en femení".
ganes, dedicació i minuciositat no em van faltar, però no ha pogut ser. més de 40 cartells es van presentar al concurs, entre ells molts provenien d'estudiants de disseny gràfic.
seré clàssica (i sincera) i diré que he perdut i alhora he guanyat... conèixer una disposadíssima noia cubana, una guapíssima estudiant índia, alhora que he reforçat els llligams que uniexen amb elles, les altres tres més properes a mi.
per a elles. a les cinc, en especial a la senyora Teresa, la iaieta de 84 que no abandona el somriure, ni encara a que la destorbi a l'hora de la migdiada.


de dalt a baix: Maria Dolors, Yasnaya, Teresa, Nishat, Saray.

d'esquerra a dreta: Teresa, Maria Dolors, Yasnaya, Nishat, Saray.

7 comentaris:

m@ri ha dit...

a ver... SÒNIA,SÒÒÒÒNIA,SÒÒÒÒÒNIA,SONIAY, DE QUE VAS? COMO ME HAS LLAMAO!!!

lasoniete ha dit...

ijjijijijijijiij
anda que no mola!
a mi me encanta, maria dolors.
soniete

EPS! ha dit...

diàleg intercultural femení.... potser el jurat no ha sabut veure aquests conceptes en el teu cartell, però vaya, si les fotos poguessin parlar (de fet ja ho expressen), tal i com es fet en el bloc, escoltaríem que darrera les fotos si que hi ha hagut el diàleg entre les 5 dones d'orígens diversos....no?

interpreta-sones ha dit...

no sé qué cartel ha ganado finalmente, pero el tuyo me ha parecido fantástico, la verdad. una sonrisa compuesta perfecta, integrada, redonda, como los 5 anillos olímpicos. un concepto complejo, una imagen sencilla. GREAT!!

Anònim ha dit...

joer tia, pos no m'imagino què pot haver guanyat! realment m'agrada molt i ja saps que m'encanta el teu estil...
per mi: guanyadora powa 4 u ^^

Anònim ha dit...

No hi ha color!! El teu cartell és el millor en diferència. He vist lA guanyadorA i potser ha estat una idea orginal, però gens currada, i a més a més l'ha fet masculí!

INDIGNADISSIMA!
recurre!

A. ha dit...

Déu méu!!!

Tot i que és un post del febrer no he pogut evitar comentar.

M'han encantat els cartells! Em semblen molt fins i molt macos!

Però el que m'ha robat el cor que dóna gust és el segon, el del somriure. Has sabut conjugar tots els somriures en un i fer que tots tinguéssin la mateixa energia, una energia plural, bonica i que dóna pau quan la veus, i que en fa fer un somriure!!