dimecres, 28 de maig del 2008

fem-ho

Quan les paraules sonen bé… fem-ho. Si t’arrisques a deixar-te anar sense pensar… fem-ho. Quan el dia es converteix en l’excusa de totes les nits... fem-ho. Anem a la muntanya i despleguem un drap plè de coses boniques per menjar… fem-ho. Puja’t a la cima i crida’m als quatre vents, vull veure com bellugues el cul sobre el millor dels escenaris… fem-ho. Lloguem un peli sense sentit (takeshis) i dormim mentre aquesta arriba a la seva fí… fem-ho. Apuntem-nos a un rally per dones, visitem l’estable cada matí i aprenguem a parlar anglès d’una puta vegada… fem-ho. Quan les paraules són les mateixes tres anys enrere, que tal dia com ahir… fem-ho. Quina cosa més maca de dir…

FEM-HO

7 comentaris:

A. ha dit...

Tot el que sigui moure's és positiu, i més si és desde dins.

Fem-ho, fem tot allò que se'ns acudeixi i que realment tinguem ganes de fer.

No perdis mai aquest motor que et fa tant especial.

Un petó preciosa, i fem-ho!!

Fem una birra de dones per a parlar de coses de dones, fem-ho!

m@ri ha dit...

FEM-HO! És l’eslògan de la “Caixa Sabadell”. Ja fa bastants mesos varem tenir una xerradeta sobre el tema. Estàvem a Calafell, Ferran Parra, Helena, Riki, Ernest... ja saps... En Ferran treballa en aquesta caixa i estava bastant “escandalitzat” per la nova idea de l’empresa, posar com eslògan Fem-Ho!, “te connotacions una mica allunyades del que entenem tots per una caixa” Hem van sorprendre els seus comentaris, sobretot quan tens feta una idea d’una persona, si aquells comentaris els hagués fet jo... doncs vale, pq bueno, cadascú es com es, però el Ferran??
La veritat és, que fem-ho!, dona joc, potser una mica perillós, segons el moment, la conversa, el receptor...
Crec que hauries d’haver escrit el text en castellà, no se, en català, aquest text... no va amb tu.

lasoniete ha dit...

jajajajajajajajajajaajjajajajjajajajajajajaj
joder mari, argumentado me lo has dejado el tema!!! así que conmigo no va eh! claro no soy de "fem-ho", claro que no, pero la ficción supera la realidad y el blog está para eso... tendré que argumentarlo tb un poco…
FEM-HO és una actuació de teatre que vaig anar a veure fa tres anys. No me’n vaig oblidar, em va agradar tant que es va quedar fixada en el subconcient, com un somni.
Curiosament, l'actriu principal era una noia "tímida" (en principi), que en un moment determinat destapava els seus millors encants/dots sobre l'escenari cantant un SOLO d'aquells que et deixa els pèls de punta (rollo cabaret però molt íntim).
Curiosament, l'actriu aquesta que diu ser tímida, ha coincidit amb mi i ens hem conegut. Fem-ho és un post dedicat a ella, decicat a la tímida que un dia es va saltar les normes, a la correcta que hauria de saltar-se-les tb per treure’s tants prejudicis de sobre...
A més (y con esto acabo) FEM-HO és una paraula molt maca, té sonoritat, és curta i impacta FEM-HO: directa, incissiva, que implica a dos. I està fet en català perque amb aquesta noia parlo català.
A mi la Caixa Sabadell me la bufa, ahora que lo dices si, pero no recordaba su publi… no ha sido mi fuente de inspiración! También me sorprende que al Parra no le guste… parece un poco menos tradicional!

¿Alguna otra duda que pueda resolverte? Me encantas.
Petonets x 2

A. ha dit...

I de fet et vaig conèixer aquell dia, i sempre, ho saps, m'ha fet il·lusió veure't, que fins ara era molt de tant en tant, però ara afortunadament és més sovint.

Un petó!

Anònim ha dit...

Doncs jo vec una interpretació diferent, per mi el teu FEM-HO és per mi un PER QUÈ NO ARA. Ja et vaig comentar que s'aproximen els 30, i em vaig decidir a fer coses que sempre havia dit que faria pro mai trobava el moment.
D'aquesta manera deixes enrera els tabus, la timidesa, la vergonya e intentes ser més feliç.
FEM-HO, qualsevol moment de la vida és un bon instant.

Evita ha dit...

Permeteu-me continuar la polèmica(en general, eh?)... ;-) Això de que determinades coses no "peguen" amb algú..em sembla que és negar que les persones som molt més que els "papers" que acostumem a representar davant dels altres. Totes tenim matissos ocults...En el fons, els sentiments i els desitjos són lliures i, moltes vegades, incoherents amb els estereotips.
Per això, Sònia, a mi també m'agrada que hagis titul·lat el post amb l'expressió "fem-ho!":positiu, força i llibertat.
Petonets guapa!

lasoniete ha dit...

m'agraden totes les vostres interpretacions...
grans opinions, de grans persones.
petonets a totes!