diumenge, 8 de març del 2009

8 de març de 2009

aquest any la imatge institucional del govern català pel 8 de març, Dia Internacional de les Dones, ha anat en relació a donar resposta a la pregunta "¿què celebrem cada 8 de març?". enguany també m'he presentat al concurs per guanyar aquest premi que, a més d'estar dotat d'una quantitat econòmica molt interessant, permet veure la teva proposta extesa per tot el territori català en forma de postals, cartells i banderoles. aquest any ni cartells ni banderoles, que no hi ha pressupost. felicitats a la guanyadora, per a ella la resposta a la pregunta ha estat vinculada amb l'heterogeneitat d'oficis de les dones. i per a mi...



pd. els meus agraïments a Mari Tur, la mà és seva, i a Chano, un any més, pel suport informàtic.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Així com l'altre cartell que vas fer fa poc em va agradar molt (molt més que el que va guanyar)... aquest no m'acaba de convèncer. No es pot negar que força en té però les coses que em suggereix el cartell no crec que siguin les més adients per respondre a la pregunta que us fèien.
Quan veus el cartell no pots evitar recordar la llegenda de les 4 barres i la violència que porta associada i no crec que dones i violència siguin un bon reclam pel dia 8 de Març.

Bé, no sempre han de ser crítiques positives, i en el fons només és una opinió meva personal ;)

m@ri ha dit...

Pues, yo creo que tendremos que ponernos un poco VIOLENTAS... porque si no, en esta sociedad tan machista, no vamos a llegar a ningun sitio.
"si no puedes contra ELLOS únete y si quieren caldo van a tener dos tazas que ya van demasiadas este año y solo estamos a marzo" y esto a extrapolarlo al trabajo, a la familia, a los amigos, a todo nuestro entorno...

lasoniete ha dit...

eieiei! Així m'agrada, que no us poseu d'acord... que visqui la diversitat d'opinions!

Doncs jo pretenia remarcar que el 8 de març és una data per fer memòria i recordar totes aquelles dones que es van esforçar per SER i per FER, i per les que cada dia segueixen esforçant-se, a contracorrent. El símil amb la ma de Guifré el Pilós i la llegenda de l'escut de Catalunya era una excusa per transmetre el lloc que ocupa la identitat femenina en la nostra història... un lloc poc privilegiat, cal dir.

Dit això, espero les crítiques l'any vinent!

EVA ha dit...

A mi m'encanta nena! Que el poder de les dones catalanes es mostri amb tota la seva FORÇA!!

lasoniete ha dit...

jejejejej ha sortit la radical que portes dins!!!!!!