dilluns, 30 de març del 2009

en l'altre vida...

l'altre dia al facebook, entre sol·lituds d'events, aniversaris, banderes, vídeos, jocs, freakisme, tests, grups, invitacions, etc etc etc... em va arribar una d'elles que tenia a veure amb la vida que tant poc crec haver tingut abans que l'actual al planeta terra: què he estat en la vida anterior, vaja. em va fer gràcia, just per aquesta incredulitat que em caracteritza valorant el fenòmen. doncs Sí, el vaig fer. que si què m'agrada fer, que si quin déu m'inspira més confiança, que si crec que en la vida després de la mort. i res, tot just acabat el qüestionari la frase del millón: "envía éste cuestionario a 20 contactos y tendrás la respuesta". anda y que les den. jo no crec en la vida després de la mort, ni en la vida abans de la vida. ara, sí hagués de decidir-me per l'ofici que ha pogut precedir la meva persona, sense pensar-m'ho diria que abans he estat... desembotelladora en una fàbrica de cerveza.

5 comentaris:

jsabater ha dit...

No puc entendre la gent com tu que no creu. Com pots viure d'esquenes a l'Únic i veritable Creador??? No veus que acabaràs cremant a l'infern??? Encara hi ets a temps! De veritat!!! Ell és tot amor i sempre t'acollirà als seus braços. Jo abans era una ovella descarriada com tu però vaig veure la llum a temps. Tens tota la informació que et cal per la salvació de la teva ànima en aquest link:

http://www.venganza.org/

Glow ha dit...

D'això em sonaves!!! Jo era la catadora del costat...

Nos vemos en los bares!

lasoniete ha dit...

Jordi, a més d'interessar-te per la psicologia evolutiva segueixes el "Welcome to the Church of the Flying Spaghetti Monster" jajajajajjajajaaj neng, vols el telf d'una psicoterapeuta?
molt bona.

Per la Glòria només dir que "va a ser que sí", te tenía yo muy vista y no sabia de donde! ;)

jsabater ha dit...

De fet les dues coses estan relacionades! La "church of the flying Spaghetti Monster" és una sàtira a l'intent en alguns estats dels EEUU d'imposar el creacionisme com a matèria d'estudi a les escoles. En Bobby Henderson va enviar una carta (la que surt a la web) a la Kansas school demanant que, a més del creacionisme, s'expliqués com a teoria de l'origen de les espècies la del "Flying Spagetthi Monster" que té la mateixa credibilitat. Si teniu una estona llegiu-vos la carta. No té desperdici, en especial la gràfica que dona suport a la seva teoria on es mostra com el calentament global afecta a la quantitat de pirates al món jajajajajajaja

Anònim ha dit...

Dober zacetek