dijous, 18 de desembre del 2008

CAJB & CJB


no renunciïs a res que et vingui de gust fer per altres persones, aquest seria el Late Motive que em vaig emportar de la festa de comiat que el CAJB & CJB van organitzar ahir en motiu del canvi d’emplaçament que tindrà lloc ara, a finals de desembre.
l’equipament i la plataforma es traslladen al “rovell de l’ou” tal com va explicar el seu director, Santi Caño, amb polar Tribord i una comoditat que encara no me’l crec quan, un cop amb el pica pica a la mà em comentava que havia estat força nerviós durant la presentació. el rovell de l’ou és a Gràcia, un nou districte que es trobarà inmers en el moviment associatiu juvenil en poques setmanes, espero que la vila ens aculli millor que el veïnat de l’Eixample, tot s’ha de dir.
moltes felicitats a tot l’equip per l’organització i concepció de l’acte que va ser un triomf per totes bandes, jo em quedo amb la satisfacció de veure les meves cares allà i sentir-me de nou com a casa, ara que ja m’he independitzat del Casal... però una sempre torna a casa per nadal així que no renunciaré al soparillu enguany!

4 comentaris:

J ha dit...

eH! que passa amb l'Eixample! De moment a Gràcia ja fa un any que diuen que no ens volen ni el propis joves!

Aquí a l'Eixample sempre ens/els hem estimat molt.... això no es diu.... snifff.... :_(

lasoniete ha dit...

no Jaume no, no em malinterpretis... has d'entendre quin és el meu passat... jo era mòbil i m'havia de barallar amb el veïnat pels sorollets que feien les entitats a la sala d'actes...
Eixample forever i de Gràcia en tornem a parlar en 3 mesos!

Anònim ha dit...

Que guapa la foto!! jeje vàries generacions del casal/cjb juntes... jeje

la xunga, com sempre.. tant fotogénica: una barreja entre interessant (mans) i xunga (peus)...

Erica ha dit...

jejeeje, heu flipat con mi pose caga tió, eh?
Ja faré un taller de posicionaments "xungos" i espero que no hi falteu.
Bones festes.