divendres, 15 d’abril del 2011

Produccions Ateneu Roig presenta...

Després d'uns mesos fent bullir l'olla, l'Ateneu Roig ha preparat una exquisita recepta on els ingredients principals es fusionen mitjançant l'experimentació, i on l'objectiu final és que tothom gaudeixi a taula amb aquesta gran família que ja és l'Ateneu Roig... Gaudiu-la!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei Sònia ha quedat genial. Un treball original, innovador amb una finalitat molt divertida. La compenetració, la música tot es agradable de veure.
Un treball que no es pot oblidar mai, es un record que sempre ha de perdurar i a més perquè heu treballat moltíssim en aquest projecte.

sònia ha dit...

hola sònia fa dies que estic pendent, per molts motius un de ben especial és que sigui l'escenari el carrer on he viscut 30 anys... i cada casa i cada botiga em porta un record, i el segon que de tu (no conec a l'altra gent que forma part d'aquest projecte, si us plau perdoneu-me) surten idees molt interessants. espero algun dia que coincidim de nou en algun projecte interessant, com quan eres una adolescent amb bones idees i molta iniciativa. una abraçada bonica

lasoniete ha dit...

Sònia... gràcies. algun dia ens haurem de trobar a les portes de l'Ateneu per a que el vegis. he trobat el meu segon CAU, que m'ha permès tornar-me a il·lusionar en un projecte col·lectiu, voluntari, amb gent compromesa, amb els mateixos valors i ideals solidaris. els adolescents amb idees també som fruit de les experiencies que hem viscut... i moltes de les meves son amb vosaltres.
Pd. aquest any CIUDAD REAL s'ambientarà per les festes de Gràcia!!!

Lluís... un cop més t'he liat per un projecte, i no serà l'últim. Tothom vol veure el dibuix! :)

sònia ha dit...

M'encantarà conèixer l'ateneu. Ens ho vam passar bé al cau, et dono tota la raó, va ser un lloc d'aprenentatge mutu, ens retroalimentàvem, i et queda per sempre. Escolta un dia, escolta per sempre, ja ja ja
l'enhorabona a totes i tots perquè està molt bé. un bon reclam per a que la gent vingui, conegui i participi!!