dimecres, 7 de setembre del 2011

Marisa G.

Al seure aquell primer dia, un calfred va entrar-li pel cos com si una serp recorregués el seu cos de cap a peus. “Confidencialitat i prudència” van ser les dues últimes paraules que la seva nova cap va escriure abans de donar-li a la tecla enviar. Glups, va pensar. Normal, va dir. Per suposat, va contestar. Al començament, la inexperiència li sortia com els bolets, per totes bandes, però la novetat li semblava una font abundant de vida i la curiositat li sentava la mar de bé. Si en el fons, el canvi és la única manera per redescobrir-nos a nosaltres mateixos.

9 comentaris:

m@ri ha dit...

MUCHAS FELICIDADES SONIA!!!! Y como siempre he pensado cualquier cambio es a mejor y cualquier cambio abre nuevas puertas. (y con "cualquier" quiero decir TODOS los deseados y los indeseados)

lasoniete ha dit...

Felicita a la Marisa!!!
Un besito, parlem ya mismo!!!

Anònim ha dit...

Em sembla una substitució temporalment molt bona, yo crec que ho farà molt bé i d'aquesta manera quan passo per davant la puc veure com mou els dits a l'ordinador. Tot i que tot el que fa em sembla una bona professional jejejejeje.
Ànims Sònia ets una crack ajjajajajaa

lasoniete ha dit...

bua, m'acabo d'engreixar 3kg!
però recorda que a qui has de felicitar, és a la Marisa!
;)

Anònim ha dit...

Hola 3kg no es res dona jejeje Estàs en bona forma. Estàs perfecte llavors jejejeje ànims

sònia ha dit...

Entenc que han hagut canvis... laborals?? com fa temps no hem coincidit en cap trobada escolta, estic una mica peix. Però sigui el que sigui Sònia, et desitjo el millor. I potser ja va sent hora que busquem una tarda i un bon lloc on seure i fer-la petar, no??? Una abraçada.

lasoniete ha dit...

siiiiiiiiiiiiii !
et faig un mail :)

Polen de Amapolas ha dit...

i a mi que???no m'has dit res encara pájara!! ja em pots estar informant de l'ascens laboral de la Marisa!! que les que hem treballat amb ella ja sabem de quin peu calça.

Felicitats carinyo!

lasoniete ha dit...

NENA he intentat connectar amb tu via skype... are'nt you in home?