dijous, 10 d’abril del 2008

l feminitat del google

La A del teclat no està fina, s’h d’rreglar. Vas de pressa, fas mil coses a l’hor. Et despertes i gairebé ja obres el pc per començar la fein mentre estens la roba aprofitnt que fa bon dia. Penses en la trucada que has de fer abns de les 10h, abans de les 10h! Molt importnt, d’això depèn la orientació del treball de tot el dia. Les pinces et recorden que l depilació t’espera a 18.30h… ara ja surt el solet i diumenge potser t’escapes a la pltja, encara que sigui per passejar a la vora de la mar. L’ordindor ja s’h encès, necesites info sobre historidores que van viure a Brcelona i fas una primera cerca al google, per veure en globl què hi ha a primera vista al web, però es clar, la A del teclat no està fina… l cerca: historidores de brcelona.
Resposta google:
google t’ajuda, et recorda, t’orienta, et reorienta, t’ubica, et facilita… SOLUCIONA. Va més enllà, pensa en què, perquè i t’ofereix una nova possibilitat… pensat en femení, la feminitat del google. El google podria ser la google, i es diria Maria Lluisa.

1 comentari:

Unknown ha dit...

imprssionant!!! la googl s un pou d mistris plns de fminitat, com la spora q travssa l'air i busca trra i colors pr grminar...
:D