dimecres, 18 de juny del 2008

s A r A y

Viu al barri de la Guineueta, al districte de Nou Barris. Sí, com la de l’anunci! És la mitjana de tres germans i acaba de fer la majoria d’edat. Per celebrar-ho, s’ha tret la teòrica de cotxe en un tres i no res i frisa per tenir el carnet a la butxaca. Viu a casa els pares; de la seva mare ha heretat aquests ulls cristal·lins en els quals t’hi pots emmirallar. I del seu pare... el seu caràcter (ejem, ejem)... fort! Encara recordo el dia que va néixer, el dia del carnestoltes. Blanca com la neu, pocs anys més tard passava per holandesa al camping de tota la vida. Serà la protagonista del proper món jove, amb aquest somriure... ¿qui pot dir-li que no?

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Amb una gran fotògrafa com no vols que les fotos no surtin exel·lents??
Realment guapissimes!!!
Y ahora, a por el book!:)
jajajaja
Gràcies!

m@ri ha dit...

Uff! Ja es tota una dona! I ven parida. Quins records…, va ser la millor castoreta. Encara recordo la primera excursió... com passa el temps.
I perdona Sòòònia, però amb aquests ulls i aquest somriure, jo també m’atreveixo a fer fotos com aquestes. Una abraçada per la Saray.

Anònim ha dit...

Mariiii!
me han dicho que dentro de nada mama ya, no??
joder.. que bien!!!
a ver cuando nos vemos y de paso me presentas a tu hijito!!
ya me lo llevaré algun dia al tibidabo como aquella vez que fuimos Sonia, Moises tu i yo, que el señorito se nos cago en el castillo, recuerdas??
jajajaja
a ver cuando te dejas caer por algun dinar de pioners!!
en fin.. ya nos veremos, vale??
muchos besos!
recuerdos a todos!